Jobba för Medlink

Referenser

Du som arbetar som konsult för oss får alltid en dedikerad bemanningsansvarig som hjälper dig att hitta rätt uppdrag som passar just din kompetens och dina önskemål. Den allra bästa referensen om hur det är att arbeta för oss kommer självklart från våra konsulter.

Enligt vår senaste konsultundersökning, gjord i januari 2023 skulle 96% av de tillfrågade kunna tänka sig att arbeta för oss igen, 97% skulle även rekommendera en vän att ta ett uppdrag via oss. Det är ett betyg vi är väldigt glada över.

 

Sagt om Medlink som arbetsgivare

Förstklassiga konsultchefer som är lösningsfokuserade. Det är lätt att arbeta för Medlink. Helt fritt från krångel och irritation. I särklass det stabilaste bemanningsföretag jag arbetat för.”

”Bra, snabb återkoppling vid frågor. Visar intresse för konsulten där man känner sig sedd. När problem eller oförutsägbara händelser dyker upp löser dem det snabbt!”

”Det är en fantastisk arbetsgivare som bryr sig om sina konsulter! Det känns tryggt att arbeta för Medlink och det finns alltid någon att få tag på om något skulle hända.”

”Pålitlig, omtänksam, organiserad, tillgänglig, lyhörd, flexibel, ett fantastiskt företag.”

”Innan jag började ta uppdrag hos Medlink bytte jag konsultchef och bemanningsföretag flertalet gånger. Jag har stannat kvar hos Medlink länge nu pga att vi delar samma intresse av ett bra samarbete.”

Min chef får mig att bli sedd som anställd, lyssnar och jobbar verkligen för att jag ska må bra på mina uppdrag, lönen är bra, bra information kring uppdrag, samt lätt att tidrapportera!”

Omdömena ovan kommer från vår konsultundersökning för 2022.