Vi har arbets- och fysioterapeuter till er verksamhet

Vi på Medlink kan hjälpa er med en arbets- eller fysioterapeut till såväl längre som kortare uppdrag. Vi har ett stort nätverk av fysio- och arbetsterapeuter tillgängliga för bemanning. Det gör att vi enkelt kan hitta erfaren och engagerad vårdpersonal som passar dig och dina behov.

Engagemang och omtanke

Vi är glada över att ha ett nätverk av så många engagerade och duktiga fysio- och arbetsterapeuter. Det är deras brinnande intresse för vård och deras genuina omtanke som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda dig tjänster av högsta kvalitet. De är grundpelaren i hela vårt, och ditt, arbete.

Gemensamt för oss och de konsulter vi arbetar med är strävan efter att hela tiden kunna erbjuda bästa möjliga kvalitet, engagemang och service i våra respektive roller. Dessa tre ord, våra ledord, genomsyrar hela vår verksamhet från första kontakt. Genom vår bemanning hjälper vi dig att hitta personal som möter dina behov och som samtidigt även möter vår konsults behov och erfarenhet. Det gör att du alltid kan känna dig trygg i att vi hittar rätt arbets- eller fysioterapeut för ditt uppdrag. Vi tar hand om våra konsulter, så att de kan ta hand om sina patienter.

Låt oss hitta rätt person för ditt behov

Medlink är inte bara ett bemanningsföretag som bryr sig om dig som vårdgivare och våra konsulter. Vi bryr oss även om den svenska vården och jobbar aktivt för att kunna förbättra den för alla patienter runt om i landet. När du vänder dig till oss kan du därför vara säker på att du får rätt resurser, oavsett längd och omfattning av ditt uppdrag.

Hör av dig till oss för att få förstärkning i er verksamhet eller om du har några frågor. Du når oss enklast genom att ringa på 08-52 52 88 00

Behöver ni personal?

Behöver du personal till din verksamhet? Skicka din förfrågan idag!

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss