Rekommenderar alla sjuksköterskor att prova Medlink

Carola: ”Jag rekommenderar alla sjuksköterskor att prova Medlink”

Carolas Tegners tillvaro förenklades när hon började jobba som bemanningssjuksköterska.
Nu rekommenderar hon alla sjuksköterskor att ta chansen att jobba för Medlink.
Inga andra bemanningsföretag kan uppnå hur nöjd jag är med Medlink, säger Carola.

Vill du veta mer om att jobba för Medlink? Fyll i en snabb intresseanmälan HÄR – inget CV eller personligt brev behövs!

Carola Tegner hade jobbat som sjuksköterska i sju år när hon lämnade sin anställning på kirurgen för att istället börja jobba som bemanningssjuksköterska. Carola såg möjligheten att kunna välja uppdrag som passade med familjelivet, samtidigt som det kändes kul att prova något nytt.

– I början jobbade jag på annan ort de veckor barnen var hos sin pappa och kunde ta ströpass på hemmaplan däremellan. Som bemanningssjuksköterska har man en helt annan frihet på så vis. Behöver man vara ledig vissa veckor meddelar man sin bemanningskontakt, och om man inte trivs med ett uppdrag har man möjlighet att byta när avtalstiden är slut.

Nu har det gått sju år sedan Carola tog sitt första konsultjobb och sedan dess har hon haft olika typer av uppdrag runtom i landet. På vissa ställen har hon trivts så bra att hon blivit kvar där i flera år.

– Det är väldigt lärorikt att rotera mellan olika avdelningar och ofta trillar man in på det man trivs med. Om man känner att det skulle vara kul att prova något nytt men inte har tid eller ork att sitta och leta, då är det perfekt att jobba åt ett bemanningsföretag där man har en person som gör det åt en.

Vill du också jobba för Medlink? Gör en intresseanmälan HÄR! Det tar bara någon minut och är inte bindande.

Medlink sticker ut

Under åren har Carola jobbat för några olika bemanningsföretag och bland dem är det ett företag som utmärkt sig – Medlink. Där tycker Carola att bemötandet och framför allt kontakten med hennes bemanningsansvariga har varit oslagbart.

– Om något annat företag hör av sig säger jag att ”ni kommer aldrig att kunna uppnå hur nöjd jag är med Medlink”. De hör av sig för att kolla hur jag mår eller om jag har några önskemål och de har varit riktigt bra på att matcha mig med uppdrag där jag trivts.

Carola har redan inspirerat en kollega till att börjat jobba för Medlink och hon tycker att alla som har möjlighet ska ta chansen.

– Jag skulle rekommendera alla sjuksköterskor att prova. Det är utvecklande och man kan upptäcka jobb som man aldrig annars skulle ha letat upp på egen hand.

Medlink förmedlar uppdrag för sjuksköterskor inom alla specialiteter på avdelningar i hela Sverige. Om du är intresserad av att jobba för Medlink kan du göra en intresseanmälan här och bli kontaktad av Medlink inom en arbetsdag.

Ta chansen: Här kan du göra en intresseanmälan – det tar bara några minuter och du binder dig inte till något.