Hyr in en erfaren socionom från Medlink

Hyr en socionom till din verksamhet

Genom Medlink kan du hyra en socionom för kortare såväl som längre uppdrag. Med ett stort nätverk av duktiga och erfarna socionomer kan vi hjälpa dig att hitta den resurs som du söker. Vi tar hand om våra konsulter, så att de kan ta hand om uppgifterna du behöver hjälp med.

Socionomer för alla områden

Socionom är ett brett yrke. Socialsekreterare, kurator och biståndshandläggare är bara några av de områden som socionomer arbetar inom, och allt sker med och för människors bästa. Vi kan hjälpa dig att hitta den socionom som passar bäst i just din verksamhet och i den roll du söker.

Våra konsulter delar våra ledord; Kvalitet, engagemang och service och detta är vad vi erbjuder i alla led. Vi är noga med att ge våra konsulter uppdrag som möter deras intresse, erfarenhet och kunskapsområde. Det ger dig en hängiven arbetskraft som verkligen brinner för och bryr sig om människor och sitt uppdrag. Därför kan du alltid känna dig trygg när du hyr en socionom via oss.

Vi hittar en socionom som passar dina behov

Vill du hyra en konsultande socionom från en erfaren aktör med fokus på medmänsklighet och kvalitet? Vi, tillsammans med våra fantastiska konsulter, jobbar för att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service. Du får den hjälp du behöver, när och så länge du behöver den.

Kontakta oss för att anlita en socionom, eller hör av dig om du har frågor eller funderingar. Du når oss smidigast genom att ringa 08-52 52 88 00.

Behöver ni personal?

Behöver du personal till din verksamhet? Skicka din förfrågan idag!

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss