Om oss

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är ett av Sveriges ledande företag inom vårdbemanning. Våra tre ledord. Kvalitet, Service och Engagemang, genomsyrar allt vi gör. Vårt mål och vision är att vara den helhetspartner och arbetsgivare som med störst engagemang levererar bäst service och högst kvalitet. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna våra konsulters intressen och behov för att kunna matcha dem med bästa möjliga uppdrag.

Medlink ska inte bara vara en personalpool för landsting, kommuner och andra vårdgivare. Vi är en partner som stöttar våra kunder när och där det behövs. Vi erbjuder helhetslösningar och kan hjälpa till med allt ifrån bemanning vid sjukluckor, längre vikariat och rekrytering till fasta tjänster.

Våra konsultchefer har alla spetskompetens inom sina verksamhetsområden och arbetar fokuserat inom sitt specifika område. Idag är Medlink upphandlade i alla regioner, i många kommuner och bland många privata vårdgivare. Vilket ger oss möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar för såväl vårdaktörer och vårdpersonal. Därför kan vi tillsammans göra skillnad i Vårdsverige.

Medlink jobbar både för att stötta de verksamheter inom vården vi jobbar med men tar också hänsyn till till dig som läkare, sjuksköterska, socionom, psykolog samt arbets- och fysioterapeut och din livssituation för att hitta ett hållbart och långsiktig samarbete. Vi vill att du som arbetar med oss ska känna att du har en balans mellan arbetsliv och vardagsliv som passar för dig.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er.

08-52 52 88 00
info@medlink.se

Hållbarhetsarbete

Medlink stöttar Star for Life

Som en del i vårt hållbarhetsarbete stöttar vi organisationen Star for Life

Läs mer