Hos oss får du marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som stafettläkare / hyrläkare

Intresseanmälan

Vill du jobba för Medlink? Skicka in en intresseanmälan.

Konsultläkare hos Medlink

Medlink är ett bemanningsföretag för legitimerade och specialiserade läkare. Vi hjälper stafettläkare att hitta spännande och kompetensutvecklande uppdrag runt om i hela Sverige. Vi ser även till att du får möjlighet att bidra där det behövs som mest. Anmäl gärna ditt intresse här eller kontakta en av våra bemanningsansvariga. Våra bemanningsansvariga ser till att räta ut alla eventuella frågetecken om hur livet som bemanningsläkare/hyrläkare ser ut.

På Medlink har vi lång erfarenhet av vårdbemanning och vet att det är mycket att hålla reda på inför, under och efter ditt uppdrag. Som bemanningsläkare hos oss får du alltid en personlig kontakt, det är din egen bemanningsansvariga som hjälper dig gällande ditt skräddarsydda läkaruppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna såsom resa och ser till att du får boende på ett ställe som känns som hemma. Allt för att göra det lättare för dig att fokusera på ditt läkaruppdrag som stafettläkare. Utöver detta ser vi på Medlink också till att erbjuda en service utöver det vanliga, goda villkor samt en konkurrenskraftig ersättning.

Vill du jobba som konsultläkare och hjälpa oss att göra vården bättre? Medlink erbjuder uppdrag över hela landet. Vare sig du vill jobba enstaka veckor under exempelvis semester eller jourkompledigt, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period, så har vi det du söker. Tillsammans kan vi förbättra situationen inom svensk sjukvård och erbjuda den hjälp som behövs – där den behövs.

 

Med kvalitet som ledord

Våra tre ledord, kvalitet, engagemang och service, är det som genomsyrar hela vår organisation. Vi har som mål att göra det så bra som möjligt för dig som konsultläkare, så att du kan lägga all fokus på dina patienter.

Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-52 52 88 00.

[helpie_faq categories=”54″ limit=”3″]

Som anställd hos Medlink får du

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss