Marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som bemanningspsykolog

Bemanningspsykolog hos Medlink

Är du psykolog och vill arbeta inom bemanning? Vi på Medlink erbjuder uppdrag för dig vare sig du vill jobba som konsult enstaka veckor, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period. Som konsult får du större möjlighet att styra över din egen tid och själv bestämma när du vill jobba. Uppdragen finns över hela landet.

Du tar hand om andra – Låt oss ta hand om dig

När du arbetar som psykologkonsult via oss kan du välja att bli anställd av oss eller arbeta som underkonsult via eget företag. Hos oss får du en engagerad arbetsgivare som arbetar hårt för att du ska matchas med rätt uppdrag som passar din kompetens, dina önskemål och din livssituation. Tar du ett uppdrag på annan ort så kan vi även hjälpa dig att fixa boende på orten. Vi finns här för att ge dig personlig och professionell service så att du inte behöver tänka på något annat. Kort sagt, vi tar hand om dig när du tar hand om andra.

Bemanningspsykolog hos Medlink

Genom din bemanningsansvariga hos oss får du som bemanningspsykolog stöd och hjälp från första stund. Din bemanningsansvariga kan du alltid kontakta när du har frågor och funderingar. Är du uppbokad på uppdrag och blir sjuk eller om det uppkommer några funderingar utöver ordinarie kontorstid kan du alltid nå någon hos oss på vår jourtelefon. Den är bemannad dygnet runt, året runt.

Våra ledord

Våra ledord, kvalitet, engagemang och service, genomsyrar hela vår organisation. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som arbetar som konsult hos oss, så att du kan lägga allt ditt fokus på dina patienter.

Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-52 52 88 00.

Här kan du läsa mer om du har frågor om att arbeta inom bemanning.

Som anställd hos Medlink får du

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss