Behöver ni audionomer till er verksamhet?

 

Behöver ni audionomer till er verksamhet? Då kan vi hjälpa er! Vi arbetar med audionomer med olika typer av kompetens och vi kan hjälpa er oavsett hur ert behov ser ut. I vårt kontaktnät finns till exempel audionomer med kompetens inom diagnostisering, habilitering samt rehabilitering. Vi erbjuder flexibla lösningar och hjälper er gärna med en lösning som passar just er och er verksamhet.

Vi erbjuder engagerade konsulter

Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett nätverk av engagerade konsulter inom audionomyrket. Våra konsulter är grundpelaren i vår verksamhet, därför är det viktigt för oss att våra konsulter, precis som vi, arbetar utefter våra värdeord kvalitet, service och engagemang i alla led. Genom vår bemanning hjälper vi er att hitta personal som möter era behov och som samtidigt även möter vår konsults behov och erfarenhet. Det gör att du alltid kan känna dig trygg i att vi hittar rätt audionom för ditt uppdrag. Vi tar hand om våra konsulter, så att de kan ta hand om sina patienter.

Låt oss hitta rätt person för ditt behov

Medlink är inte bara ett bemanningsföretag som bryr sig om dig som vårdgivare och våra konsulter. Vi bryr oss även om den svenska vården och jobbar aktivt för att kunna förbättra den för alla patienter runt om i landet. När du vänder dig till oss kan du därför vara säker på att du får rätt resurser, oavsett längd och omfattning av ditt uppdrag.

Hör av dig till oss för att få förstärkning i er verksamhet eller om du har några frågor. Du når oss enklast genom att ringa på 08-52 52 88 00

Behöver ni personal?

Behöver du personal till din verksamhet? Skicka din förfrågan idag!

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss