F och J på Medlink

Marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service

Jobba som socionom

Att jobba som socionom hos oss innebär att du blir en viktig del i arbetet med att förbättra vård och omsorg. Vi förmedlar konsultuppdrag över hela landet och vi har uppdrag såväl för dig som önskar något med mer kontinuitet som för dig som vill ha kortare uppdrag. Bemanning är en möjlighet för dig som socionom att upptäcka nya områden och lära dig nya arbetssätt samtidigt som du får nya erfarenheter. Dessutom kan du bidra med viktig kunskap i verksamheten hos uppdragsgivaren.

Din kompetens är viktig

Du har som anställd eller underkonsult hos oss en engagerad arbetsgivare. För oss är det viktigt att matcha dig med ett uppdrag som passar just din profil och dina önskemål.Samtidigt lägger vi stor vikt vid att uppdraget ska passa din livssituation. Allt för att du ska få balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och professionell service när du än behöver den. Vi tar hand om dig, medan du tar hand om andra, helt enkelt.

Genom din bemanningsansvariga hos Medlink får du stöd och hjälp från första stund. Självklart ger vid dig all nödvändig information inför ditt uppdrag. Dessutom ser vi till att du får ett bra boende vart i landet du än väljer att jobba, samt att vi hjäper dig att boka resor när det behövs. Vid funderingar och frågor når du oss på vårt journummer dygnet runt, året om.

Våra ledord blir dina

Kvalitet, engagemang och service är våra ledord. Vårt mål är att du ska få fokusera på att göra ett bra jobb och skapa ett mervärde för våra kunder.

Vill du veta mer om oss, eller har du frågor inför din ansökan som konsultande socionom? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-52 52 88 00 eller fylla i formuläret nedan så hör vi av oss!

Som anställd hos Medlink får du

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss