Jobba som arbets- eller fysioterapeut

Är du arbets- eller fysioterapeut som vill arbeta inom bemanning? Då har vi uppdrag för dig. Vi förmedlar konsultuppdrag för dig som arbetsterapeut eller fysioterapeut över hela landet och vi har uppdrag såväl för dig som önskar något med mer kontinuitet som för dig som vill ha kortare uppdrag. Bemanning är en möjlighet för dig som fysio- eller arbetsterapeut att upptäcka nya områden och lära dig nya arbetssätt samtidigt som du får nya erfarenheter. Dessutom kan du bidra med viktig kunskap i verksamheten hos uppdragsgivaren.

Som legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut har du en eftertraktad kompetens hos våra uppdragsgivare. De flesta uppdragen vi har för dig finns hos privata vårdgivare men vi har även uppdrag hos region och kommun. Det viktiga är att matcha dig med ett uppdrag som passar dig, din kompetens och dina önskemål. När du arbetar som konsult som fysioterapeut eller arbetsterapeut kan du själv styra dina dagar och din tid, och bestämma hur, när och var du vill jobba.

Att vara konsult hos oss

Som anställd eller underkonsult via oss får du en engagerad arbetsgivare. Vi gör alltid vårt bästa för att matcha rätt uppdrag med rätt profil. Vi lägger stor vikt vid att uppdraget du får ska passa din erfarenhet, kunskap och livssituation. Allt för att du ska få balans mellan arbetsliv och familjeliv. Dessutom erbjuds du en konkurrenskraftig lön och professionell service när du än behöver den.

När du arbetar via oss hjälper din bemanningsansvariga dig med alla dina frågor från första stund. Det är den personen som hjälper dig hitta ett uppdrag som passar just dig, din kompetens och ditt intresseområde. Självklart får du också all nödvändig information inför ditt uppdrag. Ska du resa iväg och arbeta på annan ort ser vi också till att du får ett bra boende vart i landet du än väljer att jobba, samt att vi hjäper dig att boka resor när det behövs. Vid funderingar och frågor når du oss på vårt journummer dygnet runt, året om.

Våra ledord blir dina

Kvalitet, engagemang och service är våra ledord. Vårt mål är att du ska få fokusera på att göra ett bra jobb och skapa ett mervärde för våra kunder.

Vill du veta mer om oss, eller har du frågor inför din ansökan som konsultande arbetsterapeut eller fysioterapeut? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-52 52 88 00 eller lämna en intresseanmälan via formuläret.

 

Intresseanmälan

Som anställd hos Medlink får du

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss