Trygg bemanning och kompetent personal

Bemanningspersonal till din verksamhet

Är du i behov av personal till din verksamhet? Genom oss på Medlink får du en konsult med just de kunskaper och erfarenheter som du eftersöker. Vi är ett engagerat företag inom bemanning som hjälper dig att få den personal du behöver, när du behöver den.

Erfaren och trygg personal

I vårt nätverk finns ett brett spektra av personal. DVare sig du behöver hjälp under semestertider, inför en speciell situation eller för ett längre uppdrag så kan vi hjälpa dig att täcka ditt behov. Tillsammans med våra hängivna och duktiga konsulter jobbar vi för att förbättra vården över hela landet. Våra konsulter är läkare, sjuksköterskor, socionomer, psykologer samt arbets- och fysioterapeuter.

Vi, precis som våra konsulter, jobbar enligt ledorden kvalitet, engagemang och service. Detta är något vi vill att du ska märka av från första kontakt med oss tills att uppdraget är slutfört. Vi ser inte bara till att du får rätt resurs, vi är även lika måna om att konsulten får ett uppdrag  som möter hens erfarenhet, där denne kan trivas i sin roll. När du vänder dig till oss kan du därför alltid känna dig trygg med att du får rätt person till rätt plats.

Vi bemannar din verksamhet

Genom medkänsla och med en vilja att skapa bästa möjliga vård har vi kunnat hjälpa många verksamheter i Sverige som söker efter ett bemanningsföretag med kompetent och engagerad personal. Vi tar hand om våra konsulter, så att de kan ta hand om sina patienter hos dig.

Är du i behov av personal? Kontakta då oss för snabb hjälp att hitta rätt person. Självklart är du även välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar. Du når oss genom att ringa till 08-52 52 88 00.

Behöver ni personal?

Behöver du personal till din verksamhet? Skicka din förfrågan idag!

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss