Vi har uppdrag för dig som sjuksköterska i Norge

Bemanningssjuksköterska i Norge

Är du sjuksköterska och vill arbeta med bemanning i Norge? Nu erbjuder vi uppdrag på norska sjukhus och övriga verksamheter som är kopplade till norska motsvarigheten till svenska regioner.

Jobba som bemanningssjuksköterska i Norge med oss

Vare sig om du söker ett kortare uppdrag under semester eller annan ledighet eller något med mer kontinuitet har vi uppdrag för just dig. Våra specialiserade konsultchefer hjälper dig att hitta uppdrag som matchar dina önskemål. Din konsultchef samt våra boende- och reseansvariga kan också hjälpa dig med boende och resor om du väljer att arbeta i Norge.

Våra uppdrag i Norge

Våra uppdrag i Norge finns hos sjukhus och på verksamheter i Norges motsvarighet till svenska regioner. Här finns uppdrag runt om i Norge inom alla möjliga olika specialiteter och du kan arbeta på olika avdelningar precis som i Sverige.

Norsk sjuksköterskelegitimation

Ett krav för att arbeta som sjuksköterska i Norge är norsk sjuksköterskelegitimation. Du som har svensk sjuksköterskelegitimation kan enkelt ansöka om att få din svenska legitimation överförd till norsk och därmed få möjlighet att arbeta i Norge. Den processen tar cirka 9-12 veckor så det är bra att starta den processen i tid. Våra konsultchefer hjälper dig gärna genom processen för att få norsk legitimation.

 

Är du sjuksköterska och vill arbeta i Norge, skicka in din intresseanmälan till oss redan idag via formuläret. Du kan också nå våra konsultchefer i sjukskötersketeamet via vår växel 08-52 52 88 00.
[helpie_faq categories=”51″ limit=”5″]

Som anställd hos Medlink får du

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss