Din partner inom vårdrekrytering

Är du i behov av fast personal till din verksamhet? Vi hjälper dig med rekrytering av kompetent personal inom vård och omsorg så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Med vår mångåriga erfarenhet från vården hjälper vi er med rekrytering av all typ av personal till vård och omsorgsarbete. Vårt rekryteringsteam har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och rekrytering inom vården och kan snabbt sätta sig in i olika verksamheter och förstå vad en verksamhet behöver.

Fördelarna med att ta hjälp med rekrytering är många. Ni sparar tid och pengar samtidigt som ni får ett kvalitativt urval av kandidater. Vi på Medlink arbetar utifrån våra tre ledord – kvalitet, engagemang och service vilket genomsyrar allt vi gör. Vi finns med er från start till slut med målet att leverera skräddarsydda lösningar för just er verksamhet.

Rekryteringsprocessen

Våra processer är anpassningsbara utefter dig som kund. Gemensamt för alla processer är dock att ni, när ni kontaktar oss för hjälp med rekrytering kan lita på att vi är med er genom hela processen. Från att ta fram en kravprofil till uppföljning när ett kontrakt är skrivet. Under processens gång har vi löpande kontakt med er som kund så att ni är medvetna om hur vi ligger till.

Garantibemanning

För oss på Medlink är varje samarbete en typ av partnerskap, vilket innebär att ni som kund ska känna er extra trygga när ni anlitar oss. I varje rekryteringsprocess erbjuder vi därför en ersättningsrekrytering. Det innebär att vi gör om rekryteringen kostnadsfritt eller till en lägre kostnad (beroende på hur länge personen varit anställd) om ni eller kandidaten av någon anledning vill avsluta anställningen efter en kortare tid.

Behöver ni hjälp?

Vill ni veta mer om hur vi jobbar med rekrytering eller behöver ni hjälp att stärka upp ert team. Skicka in formuläret nedan så hör vi av oss.

Förfrågan rekrytering

  • Tre medarbetare på Medlink

    Beställningsförfrågan

    Fyll i uppgifterna så blir du kontaktad senast nästkommande arbetsdag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jag rekommenderar Medlink. Jag har fått ett trevligt bemötande från alla och bra återkoppling. De har sparat oss tid och huvudbry. Kvaliteten på kandidaterna har varit hög och vi har anställt samtliga fyra de presenterat för oss.

Capio Ortopediska Huset Stockholm