Marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som bemanningsläkare

Konsultläkare hos Medlink

Vill du jobba som konsultläkare och hjälpa oss att göra vården bättre? Medlink erbjuder uppdrag över hela landet. Vare sig du vill jobba enstaka veckor under exempelvis semester eller jourkompledigt, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period, så har vi det du söker. Tillsammans kan vi förbättra situationen inom svensk sjukvård och erbjuda den hjälp som behövs – där den behövs. Specialistläkare är olika eftertraktade beroende på specialitet i olika delar av landet.

Du tar hand om andra – Låt oss ta hand om dig

Som anställd eller underkonsult hos oss får du en engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas med rätt uppdrag för att du ska få arbeta med det du är bäst på. Vi erbjuder dig som är läkare en lön som är konkurrenskraftig samt personlig och professionell service när du än behöver den. Det betyder, vi tar hand om dig när du tar hand om andra.

Konsultläkare hos Medlink

Genom din bemanningsansvariga hos Medlink får du som stafettläkare stöd och hjälp från första stund. Det är med stor omsorg vi väljer ut uppdrag så att de passar just dig med hänsyn till din kompetens, din livssituation och ditt intresseområde. Självklart ges all nödvändig information till dig inför ditt uppdrag. Vi kan hjälpa dig att ordna ett bra boende vart i landet du än väljer att jobba, samt att boka resor då det behövs. Vid funderingar och frågor så når du oss på vårt journummer dygnet runt, året om.

Våra ledord

Våra tre ledord, kvalitet, engagemang och service, genomsyrar hela vår organisation. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som konsultläkare, så att du kan lägga allt ditt fokus på dina patienter.

Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-52 52 88 00.

Här kan du läsa mer om du har frågor om att arbeta som läkare inom bemanning.

Som anställd hos Medlink får du

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss