Hyr in en erfaren psykolog från Medlink

Behöver du en psykolog till din verksamhet?

Genom oss kan du hyra en psykolog oavsett om du behöver för en kortare eller längre eller för ett antal utredningar. Med vårt nätverk av kompetenta och erfarna psykologer kan vi hjälpa dig att hitta den resurs som du söker. Vi tar hand om våra konsulter, så att de kan ta hand om uppgifterna du behöver hjälp med.

Förstärkning till din verksamhet

Vi har ett brett nätverk av erfarna psykologer som kommer från, och kan arbeta i olika branscher. Oavsett om du söker en skolpsykolog, en psykolog till företagshälsovården, en psykolog som kan utföra utredningar eller andra typer av psykologer så har vi det du söker.

Det är viktigt att våra konsulter delar våra ledord; Kvalitet, engagemang och service och detta är vad vi erbjuder till dig som vårdgivare. Vi är noga med att ge våra konsulter uppdrag som möter deras intresse, erfarenhet och kunskapsområde. Det ger dig en hängiven arbetskraft som verkligen brinner för och bryr sig om människor och sitt uppdrag. Därför kan du alltid känna dig trygg när du hyr en psykolog via oss.

Kontakta oss för att anlita en psykolog, eller hör av dig om du har frågor eller funderingar. Du når oss smidigast genom att ringa 08-52 52 88 00 eller maila på info@medlink.se.

Behöver ni personal?

Behöver du personal till din verksamhet? Skicka din förfrågan idag!

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss