Publicerad 10 juni, 2021

Så kan du som sjuksköterska få mer frihet – med ett jobb på dina villkor

Många sjuksköterskor brinner för sitt jobb, men drömmer samtidigt om mer frihet och flexibilitet i sin vardag.
Känner du igen dig?
I så fall kan vi på Medlink ha lösningen. Vi är ett vårdbemanningsföretag som lyssnar på dig. 

Medlink är ett vårdbemanningsföretag för sjuksköterskor

Det är inte ovanligt att sjuksköterskor känner sig låsta i sin arbetssituation och upplever att de saknar inflytande över lön och arbetsvillkor. Det är något som vi på Medlink tagit fasta på. Vi erbjuder en möjlighet för sjuksköterskor att jobba med det de är bäst på, på sina egna villkor – och på så vis få en friare och mer flexibel vardag.

ett personligt vårdbemanningsföretag

Vi förmedlar konsultuppdrag för sjuksköterskor över hela landet och du är själv med och sätter villkoren för dina jobb. Är du ute efter ett kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller något mer långvarigt? Hur mycket vill du jobba och på vilken typ av mottagning?

Du får en personlig bemanningsansvarig som matchar dig med uppdrag utifrån dina önskemål och behov. Har du svårt att välja hjälper vi dig med vägledning utifrån vad vi tror skulle passa dig bäst.

Personalen framför allt

Medlink startades 2014 med ambitionen att vara en personlig och engagerad arbetsgivare som sätter vår personal i första rummet. Vi erbjuder våra bemanningssjuksköterskor bra villkor, konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service. Dessutom ser vi till att alla medarbetare känner sig hörda – bland annat genom en veckovis avstämning där var och en får komma med sina åsikter.

Idag är vi ett av Sveriges största vårdbemanningsföretag och under åren har vi sammanfört tusentals sjuksköterskor och uppdragsgivare. Vi har uppdrag inom alla specialiteter på olika sjukhusavdelningar inom regional, kommunal och privat sjukvård.

Om du är intresserad av att jobba för oss kan du göra en intresseanmälan redan idag så kontaktar vi dig. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 08-52 52 88 00.