Publicerad 2 augusti, 2021

Undersökning: Läkare och sjuksköterskor rekommenderar Medlink

För att ta reda på vad läkare och sjuksköterskor tycker om att jobba för oss på Medlink har vi gjort en stor undersökning. Hela 84 procent av våra konsulter angav 9 eller 10 på en 10-gradig skala på frågan om de skulle rekommendera Medlink.

Kvalitet, service och engagemang är ledord som genomsyrar det dagliga arbetet hos oss på Medlink. Vår främsta och absolut viktigaste tillgång för att leverera vård av hög kvalitet är våra konsulter. Det är viktigt för oss att alla våra läkare och sjuksköterskor trivs och känner sig nöjda med att jobba för oss.

Därför har vi gjort en undersökning bland de konsulter som jobbat med oss under de senaste tolv månaderna. I undersökningen deltog cirka 200 av våra konsulter och på frågan om de skulle rekommendera Medlink blev det samlade snittbetyget 9.0 av 10. Ett omdöme som vi är oerhört stolta över!

De som deltog i undersökningen fick även chans att tävla om en iPhone 12. Vinnaren är Karl Engström, överläkare i psykiatri i Gävleborg, som tog hem priset tack vare sin fyndiga motivering:

Om Medlink må jag berätta
Ett företag som ständigt vill förbättra

Kvaliteten, servicen och kundtillgängligheten
När Du tvekar bland valen i vårduppdragssmeten 

Medlink gör konsultbranschen tydlig och lätt
Så att Ditt arbete och liv känns ansvarsfullt och rätt 

Med min nya telefon kan jag nu ut och springa
För att så fort jag vill, Medlink kunna ringa

Karl Engström, överläkare i psykiatri

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra konsulter och medarbetare som varje dag bidrar till att vi kan vara ett av Sveriges ledande företag inom vårdbemanning.

Är du intresserad av att jobba för Medlink? Här kan du läsa mer och fylla i en intresseanmälan för att jobba som konsultläkare eller bemanningssjuksköterska.