Publicerad 11 juni, 2021

Carola: ”Jag rekommenderar alla sjuksköterskor att prova Medlink”

Carolas Tegner har jobbat som hyrsjuksköterska i sju år.
Hon rekommenderar alla sjuksköterskor att ta chansen att jobba för Medlink.
– Inga andra bemanningsföretag kan uppnå hur nöjd jag är med Medlink, säger Carola.

Carola är hyrsjuksköterska

Carola Tegner jobbade som sjuksköterska på en kirurgavdelning när hon lämnade sin anställning för att jobba som bemanningssjuksköterska. Hon såg möjligheten att kunna välja uppdrag som passade med familjelivet. Samtidigt kändes det roligt att prova något nytt.

en helt annan frihet som hyrsjuksköterska

– I början jobbade jag på annan ort de veckor barnen var hos sin pappa och kunde ta ströpass på hemmaplan däremellan. Som hyrsjuksköterska har man en helt annan frihet på så vis. Behöver man vara ledig vissa veckor meddelar man bara sin bemanningskontakt. Om man inte trivs med ett uppdrag har man möjlighet att byta när avtalstiden är slut.

Nu har det gått sju år sedan Carola tog sitt första konsultjobb. Under den tiden har nu haft olika typer av uppdrag runtom i landet. På vissa ställen har hon trivts så bra att hon blivit kvar i flera år.

– Det är väldigt lärorikt att rotera mellan olika uppdrag och ofta trillar man in på det man trivs med. Att jobba för ett bemanningsföretag är perfekt om man vill ha omväxling men inte har tid och ork att leta jobb själv. Då har man en person som gör det åt en.

Vårdbemanningsföretaget som utmärker sig

Under åren har Carola jobbat för några olika bemanningsföretag och bland dem är det Medlink som utmärkt sig. Hon tycker att bemötandet och framför allt kontakten med hennes bemanningsansvariga har varit oslagbar.

– Om något annat företag kontaktar mig säger jag att ”ni kommer aldrig att kunna uppnå hur nöjd jag är med Medlink”. De hör av sig för att kolla hur jag mår eller om jag har några önskemål. Och de har varit riktigt bra på att matcha mig med uppdrag där jag trivts.

Carola har redan inspirerat en kollega till att prova på att jobba för Medlink och hon uppmuntrar fler att testa.

– Jag skulle rekommendera alla sjuksköterskor att prova. Det är utvecklande och man kan upptäcka jobb som man aldrig annars skulle ha letat upp på egen hand.

Medlink förmedlar uppdrag för sjuksköterskor inom alla specialiteter på avdelningar i hela Sverige. Vi erbjuder bra villkor och konkurrenskraftig lön för bemanningssjuksköterskor. Om du är intresserad av att börja jobba för oss är du varm välkommen kontakta oss på telefonnummer 08-52 52 88 00 eller göra en intresseanmälan här så kontaktar vi dig.