Publicerad 9 september, 2021

Hon ska ta Medlinks kommunikation till nya nivåer: ”Vi måste visa att vi har vårdpersonal som står redo”

Sanna Jansson tar steget in i en helt ny roll som affärsansvarig på Medlink. I ett nybildat team kommer hon jobba med att stärka dialogen med de vårdgivare som Medlink samarbetar med.
Jag ser verkligen hur vi kommer kunna bli ännu snabbare, ännu vassare och ännu mer engagerade, säger Sanna.

För drygt ett och ett halvt år sedan började Sanna Jansson som bemanningsansvarig för läkare på Medlink. Nu får hon nya uppgifter som affärsansvarig med fokus på att utveckla kommunikationen med de vårdgivare som tar hjälp av Medlink för att lösa sin bemanning.

– Jag nappade direkt när vi började prata om att vi behöver ta hand om våra kunder på samma sätt som vi gör med våra konsulter. Det här är något jag brinner för! Efter att ha djupdykt i branschen i ett drygt år ser jag behovet och kan bidra i hur vi kan göra det här på bästa sätt, säger Sanna.

I spåren av pandemin

Sanna kommer att vara en del av ett team med tre affärsansvariga som ska jobba med att tydliggöra och effektivisera dialogen med vårdgivarna. Något som är viktigare än någonsin nu när pandemin lättar.

– Alla operationer och all planerad vård som blivit uppskjuten är jätteprioriterad nu och då måste vi visa att vi har sjukvårdspersonal som står redo. Det är viktigt att vi inte tappar tid och att det blir rätt konsulter för rätt behov.

– Det här kommer även innebära en avlastning för konsultcheferna – de kan fokusera på sina konsulter och vi ser till att det är rätt kund som konsulterna blir presenterade för.

en bransch med mjuka värden

Tidigare har Sanna jobbat som säljare och med affärsutveckling men då i helt andra branscher, såsom flygindustrin och på produktionsbolag. Vården är en bransch med många utmaningar och här känner hon att hon är med och gör skillnad på ett annat sätt.

– Det vi har gemensamt i branschen är att vi drivs av att jobba med människor, med mjuka värden. Vi på Medlink är viktiga i det här och gör skillnad för både personal och patienter.

Kan du beskriva Medlink som arbetsplats?
– Det är ett engagemang och ett jävlar anamma i varenda själ. Det är eldsjälar som jobbar här och det är det som gör att jag tycker att det här är så kul. Jag ser verkligen hur vi kommer kunna bli ännu snabbare, ännu vassare och ännu mer engagerade.

Kontakta Medlink

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning inom vård? Eller är du sjuksköterska eller läkare och intresserad av att börja jobba för oss? Välkommen att höra av dig till oss via telefon 08-52 52 88 00 eller mail till info@medlink.se.