Publicerad 5 februari, 2024

Medlink får utmärkelse som ett great place to work

Medlink är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work®. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på Medlink. I år säger 95 % av de anställda att Medlink är ett bra ställe att arbeta på.

– För oss på Medlink är det oerhört viktigt att vara en bra arbetsplats med bra företagskultur där människor trivs och vill jobba. Jag tror på att skapa en kultur som bygger på tillit, stolthet och gemenskap. Jag tycker att den här certifieringen är ett bevis på att vi lyckats med det, säger Catarina Göthberg, vd, Medlink.
Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

– En bra arbetsplats börjar med ledarna och det har Medlink förstått. De vet att det är ledarna som formar upplevelserna, som i sin tur formar kulturen. Och kulturen driver resultat. På Medlink har de lyckats med detta, vilket syns tydligt i deras extremt höga medarbetarengagemang, säger Jeanette Bergvall, vd Great Place To Work.

– Jag är oerhört glad att vi i Great Place to Work-undersökningen fått så fint resultat. Eftersom vi jobbar med konsulter så är det viktigaste på alla plan för oss att vara en bra arbetsgivare. Vår senaste konsultundersökning visar dessutom att 97% av våra konsulter vill jobba med oss igen och att 96% rekommenderar oss som bolag. Otroligt roligt att vi fått så fina siffror i både vår konsultundersökning och Great Place to Work och vi kommer fortsätta att arbeta för att behålla denna fina kultur, säger Catarina Göthberg.

Om Medlink
Medlink är ett av Sveriges ledande företag inom vårdbemanning och rekrytering för fasta tjänster inom vård och omsorg. Vi hjälper konsulter inom vården hitta sitt nästa drömuppdrag, och vårdverksamheter med personal. Tillsammans jobbar vi för att skapa bästa möjliga vård runtom i Sverige. Våra ledord service, kvalitet och engagemang genomsyrar vår verksamhet och allt vi gör.

Om Great Place to Work
Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place To Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle.

Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.