Publicerad 11 juni, 2021

Så gör du för att drömjobbet inom vården ska hitta dig

Vill du hitta ett nytt drömjobb inom vården?
Vi på Medlink kan hjälpa dig till en givande karriär inom vårdbemanning. Hos oss matchas du med uppdrag som passar just dig.
– Det viktigaste är att de sjuksköterskor och läkare som jobbar hos oss känner sig så nöjda som möjligt. Vi erbjuder trygghet, bra villkor och konkurrenskraftig lön, säger Frida Dahl bemanningsansvarig hos oss på Medlink.

En sjuksköterska som jobbar inom vårdbemanning

Den svenska sjukvården har länge präglats av underbemanning och personalkriser. Men vi på Medlink erbjuder sjuksköterskor och läkare en chans till bättre arbetsvillkor.

PErsonlig vårdbemanning

Vi är ett vårdbemanningsföretag som har målsättningen att vara en personlig arbetsgivare som hjälper vårdpersonal till jobb som de verkligen trivs med. Vi erbjuder både långa och korta bemanningsuppdrag för sjuksköterskor och läkare inom alla specialiteter och över hela landet.

Många som väljer en karriär inom vården brinner för att hjälpa andra. Men ibland kan det bli på bekostnad av ens egna behov. Är man inte nöjd med sin situation kan det vara läge att testa något nytt.

Att trivas och må bra är avgörande, liksom att man kan ha ett liv även utanför jobbet.

Som bemanningssjuksköterska eller bemanningsläkare hos Medlink har du möjlighet att styra över dina arbetstider och att ha både sommarsemester och julledighet om du så önskar.

Uppdrag som matchar dina önskemål

Processen med att söka nytt jobb kan vara väldigt krävande och det kan vara svårt att hitta tiden. Vi erbjuder en mycket enklare lösning. Hos oss får du en personlig bemanningsansvarig som letar upp passande uppdrag – sedan avgör du själv om det är något för dig eller inte.

– Våra specialiserade bemanningsansvariga hjälper till att hitta uppdrag som matchar dina önskemål och behov genom våra samarbeten med regioner runt om i hela Sverige. De ordnar även med boende om du tar ett uppdrag som är långt hemifrån, samt med resor till och från ditt uppdrag. Vi ser också till att du har all information om ditt nya uppdrag, berättar Frida Dahl som ansvarar för Medlinks sjuksköterskebemanning.

Om du vill veta mer om att jobba för oss kan du fylla i en intresseanmälan här. Det tar bara någon minut och är inte bindande. Vi kontaktar dig sedan för att berätta mer och för att få höra mer om hur ditt drömjobb ser ut! Du är också varmt välkommen att ringa vårt sjukskötersketeam på 08-52 52 88 00.