Publicerad 11 juni, 2021

Läkare: Jobba med det du är bäst på – vi matchar dig med rätt uppdrag

Hur ser ditt drömjobb ut?
För många läkare har jobbet som konsultläkare hos oss på Medlink visat sig vara vägen till en friare och roligare karriär.
Vi erbjuder dig uppdrag som matchar din kompetens och dina önskemål – till en konkurrenskraftig lön.

Vi på Medlink har en tydlig målsättning: Att vara den absolut bästa arbetsgivaren för våra medarbetare. Sedan vi grundades 2014 har vi vuxit till att bli ett av Sveriges största vårdbemanningsföretag.

Skräddarsydda uppdrag som konsultläkare

En förklaring till framgången är vår metod för att alltid matcha rätt person med rätt uppdrag. Något som visar sig vara att vinnande koncept för de konsultläkare som arbetar för Medlink men också för de verksamheter som tar hjälp av oss för sin bemanning.

För dig som läkare innebär det att du får jobba med det du är bäst på och att din kompetens kommer till nytta där den behövs som mest.

Vi förmedlar konsultuppdrag för läkare på olika sjukhusavdelningar inom regional, kommunal och privat sjukvård över hela Sverige. Du är själv med och sätter villkoren för dina uppdrag.

  • Var i landet vill du jobba?
  • Vilken är din specialitet?
  • Är du ute efter ett kortare uppdrag under exempelvis semestern eller jourkompledigheten?
  • Eller vill du ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period?

Utifrån dina önskemål matchar din personliga bemanningskontakt dig med jobb som känns skräddarsydda för just dig. Du får även hjälp med boende och resor om ditt uppdrag inte är i närheten av där du bor.

Kvalitet, engagemang och service

Som konsultläkare hos oss får du en personlig och engagerad arbetsgivare som sätter sin personal i första rummet. Vi erbjuder bra villkor, konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service till våra anställda. Om du har ett eget företag kan du välja att arbeta genom det.

Är du intresserad av att jobba för oss eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att fylla i en intresseanmälan eller höra av dig till oss på 08-52 52 88 00.