Ögon- eller operationssjuksköterska till Memira

Är du flexibel och drivs av att hjälpa människor att få en bättre ögonhälsa samtidigt som du vill arbeta på ett innovativt företag med fina förmåner? Då är det dig vi söker!

Memira fortsätter att växa och söker nu efter en ambulerande specialistsjuksköterska för ett spännande uppdrag. Som ambulerande specialistsjuksköterska får du en möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett mobilt kirurgteam. I denna tjänst erbjuds du en spännande roll där varje dag innehåller nya utvecklingsmöjligheter. Detta är en unik möjlighet att få resa i tjänsten och där du dessutom har möjlighet att välja om du vill utgå från Uppsala eller Gävle.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och skapar en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögonhälsa och synkorrigering. Här erbjuder vi dig en omväxlande tjänst där du tillsammans med professionella kollegor varje vecka får möta nya patienter i nya miljöer.

Förutom att alla resor sker på arbetstid erbjuder vi dig förmåner som en högre tjänstepension, flextid och betalda luncher vid operationsdagar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Att vara sjuksköterska på Memira innebär stort fokus på bemötande och service till våra patienter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Förberedelser inför och assistans vid RLE intraokulära ingrepp och laseroperationer
  • Ansvara för omvårdnaden av patienten
  • Bidra med förbättringar och utveckling inom ditt arbetsområde
  • Agera mentor till nyanställda sköterskor i deras assistering vid intra- och extraokulärkirurgi.
  • Ansvara för att gällande rutiner och instruktioner för kirurgi följs

ROLLEN INNEBÄR ÄVEN

I rollen som ambulerande specialistsjuksköterska på Memira Eyecenter rapporterar du till Eyecenter Manager och du jobbar i ett team med sjuksköterskor, läkare, patientkoordinatorer samt optiker. Tillsammans med ditt mobila team som består av kirurger och sjuksköterskor reser du till kliniker i främst Uppsala, Gävle och Sundsvall ca 4 dagar per vecka, för att tillsammans med dina kollegor genomföra planerade ögonoperationer. Resorna sker under arbetstid. Tjänsten innebär ca 2–3 övernattningar per vecka och du är schemalagd 3 månader framåt i tiden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde är tänkt efter årsskiftet 2021/2022. Tjänsten inleds med några veckors introduktion och utbildning som anpassas efter din tidigare erfarenhet och kunskaper.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och trivas i rollen som specialistsjuksköterska på Memira Eyecenter är det av stor vikt att du agerar professionellt och med stor integritet i kontakten med patienter och kollegor. Vi lägger också stor vikt vid att du bidrar till arbetsglädje och ett gott samarbete med dina kollegor i kirurgteamet samt med övriga kollegor på klinikerna.

Då din vardag är omväxlande och du arbetar i högt tempo ser vi gärna att du är flexibel och att du trivs i att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Vi tror att du som söker den här tjänsten är engagerad, trygg och handlingskraftig.

Krav för rollen:

  • legitimerad sjuksköterska
  • specialistutbildad ögonsjuksköterska eller operationssjuksköterska
  • några års erfarenhet från att ha arbetat på sjukhus eller ögonklinik

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på Medlink som sköter hela rekryteringsprocessen. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi ser gärna att du skickar din ansökan genom länk på vår hemsida, men det går även bra att skicka in den via E-post och givetvis ringa oss vid frågor.

 

Ansvarig rekryterare:

Jennifer Rosén

0720-78 77 33

jennifer.rosen@medlink.se