Publicerad 3 februari, 2022

Medlink satsar på psykologbemanning

Lena Benjaminsson jobbar med Medlinks bemanning av psykologer

Medlink växer, både i antal medarbetare och affärsområden. För några veckor sedan började Lena Benjaminsson hos oss och hon kommer att arbeta med psykologbemanning.

Psykologbemanning är ett relativt nytt område för Medlink. Hur känns det att starta upp ett nytt område?
Det känns jätteroligt! Både spännande och utmanande då detta är helt nytt affärsområde för både mig och Medlink. Jag fullkomligt älskar start-ups och att bygga långsiktiga relationer så jag ser verkligen fram emot denna resa.

Vad är första intrycket av att arbeta med psykologer och psykologbemanningen?
Jag ser en unik möjlighet att få bidra till skillnad i samhället. Pandemin har medfört många negativa effekter där en av dem är att den psykiska ohälsan i samhället ökat. Att starta upp psykologbemanning just nu ligger därför helt rätt i tiden.

Hur har de första veckorna på Medlink känts?
Fantastiskt! Oerhört trygg ledning, fina kollegor och fantastiska konsulter.

Berätta lite om dig, vem är du och vad har du gjort innan?
Jag är uppvuxen utanför Fjällbacka på västkusten och flyttade till Stockholm 2004. Jag har tre döttrar och vi tycker alla väldigt mycket om idrott så det är en stor del av mitt liv utanför arbetet.

Jag har arbetat med affärsutveckling i egen regi sedan 2008 men väljer nu att övergå till att bli anställd och det känns så rätt att välja Medlink.

 

Är du psykolog och vill veta mer om bemanning, kontakta Lena på 072-078 77 39 eller lena.benjaminsson@medlink.se. Om du arbetar på en psykologmottagning som behöver kompetent personal, hör av dig till oss på 08-52 52 88 00 så hjälper vi er.

Läs mer om psykologbemanning här.